Каневська, К.Г (2016) Удосконалення технології рибних паштетів з використанням нетрадиційної сировини. Masters thesis, НУБіП України.
![]() |
Text (Магістерська робота)
ТПР-1601м_Kanevska_Kateryna _131216.doc.doc - Published Version Restricted to Registered users only Download (1MB) |
Abstract
Магістерська робота Каневської Катерини Григорівни,Удосконалення технології рибних паштетів з використанням нетрадиційної сировини, вкладена на 89 сторінках .
Item Type: | Thesis (Masters) |
---|---|
Subjects: | Галузі знань > Виробництво та технології Спеціальність/Спеціалізація > Харчові технології > Технології зберігання та переробки водних біоресурсів |
Divisions: | Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК |
Depositing User: | Ірина Анатоліївна Веретинська |
Date Deposited: | 08 Dec 2016 14:19 |
Last Modified: | 08 Dec 2016 14:19 |
URI: | http://emasters.nubip.edu.ua/id/eprint/17 |
Actions (login required)
![]() |
View Item |